Moji najbolji “thrifted” ulovi/ My best thrifted pieces

Tommy Hilfiger torbica.

Ovo je bila jedna od prvih kupovina sa stranice s rabljenom odjećom (mojekrpice). Trebala mi je neka torbica, i zapravo nisam imala jasnu ideju kakva. Ova je bila prilično skupa u usporedbi s ostalim torbicama koje su se nudile no bila je gotovo nekorištena i cijena joj je bila trećina od originalne (platila sam ju 250 kn – oko 30 eura). Boja je prekrasna – tamnozlatna, a detalji su tamnosmeđi. Malena je no u nju stane iznenađujuće puno! U unutrašnjosti ima dva otvorena pretinca (taman za mobitel i ključeve) i jedan na patent – za npr. šminku i kemijsku). Remen se može skratiti tako da se nosi na rame ili produljiti pa može biti preko tijela a može se i skinuti i koristiti kao clutch. Obožavam ju! Nosim ju već dvije godine u 98% prigoda! Jelda da je divna?

 

 

IMG_4586

 

 

Collage_Fotortorbica

Tommy Hilfiger handbag.

This was one of my first pieces bought on site with used clothes (mojekrpice). I needed a bag, and I didn’t have a vision what kind of a bag. This was among expensive ones compared to other thrifted handbags but it was almost never used and the price was 1/3 of original (250 kn or about 30 euros).  The color is just beautiful – dark gold with dark brown details. It is small bag but can contain so much! It has two open compartments inside – for my phone and keys, and also one which can be closed with a zip – for lipstick/lipgloss/lipbalm and pen.
Strep can be shortened – so I can wear it as a shoulder bag or it can be long to be carried cross body.  It can also be removed and used as a clutch. I simply adore it! I wear it for more then 2 years now in 98% of situations! Isn’t it great?

 

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s